Mød vores lejere

{ "text": "Mød vores lejere", "header": "h2" }

Her på siden kan du møde vores lejere, som har kontor hos Officehotel. Vores vigtigste mission er at drive et Officehotel med glade og tilfredse lejere. Den bedste anbefaling til fremtidige lejere kommer ikke fra os, men fra vores nuværende lejere - derfor er vi er stolte af at kunne referere til disse udtalelser.

 

Maze Marketing - et voksent callcenter

Maze Marketing driver callcenter og har været lejer hos Officehotel siden marts 2019. I løbet af det første år som lejer, er det lykkes Maze Marketing at vækste fra 4 medarbejdere til 10 og derefter helt op til 16, og derfor har de allerede skiftet lokale tre gange, fortæller deres COO Anders Thykier.

 

"Vores medarbejdere og os selv er enormt glade for at være her - og det er bl.a. også derfor, at vi sætter rigtig stor pris på, at vi ikke behøver at flytte lokation, men at vi bare flytter lokale, når vi vokser".

Anders startede Maze Marketing sammen med forretningspartner Zet Zebastian Wünsch, og strategien er at drive et mere professionel og voksent callcenter; en strategi som de tydeligvis har succes med, ses det af virksomhedens hurtige vækst. Anders og Zet har fra starten set fordelene i at være lejer hos Officehotel i Brønshøj.

"Vi har fantastiske forbindelser med det offentlige. Der er en s-togsstation en gågang væk, to busser lige til døren. Der ligger en motorvejsafkørsel inden for to minutter i bil væk."

 

"Og det betyder, at det er markant nemmere for vores medarbejdere at komme på arbejde hos os, end det ville være, hvis vi lå inde midt i byen."

 

Officehotel i Brønshøj har haft fornøjelsen af Maze Marketing siden åbningen i marts 2019, hvor vi åbnede dørene op til et totalrenoveret kontorhotel med helt nyt interiør. 

"Det er rigtig rart, når vores kandidater til jobsamtaler eksempelvis kommer ind ad døren, får sådan lidt en wow-oplevelse. Det er super lækkert med noget nyt, noget friskt, det er rigtig lækkert med en stor dejlig kantine og et køkken man selv kan benytte sig af. Det er bare et rigtig rart miljø, super dejlige mennesker som arbejder her, og som altid er behjælpelige."

 

Læs mere om Maze Marketing på deres Linkedin her

 

x

Book en fremvisning