Stort kontorlokale med højt til loftet

BRØNSHØJ: 10-15 pers.  •  kr. 21.000,- pr. md.


UDLEJET!

Lokale 0.7 er beliggende i stueplan med vinduespartier til to sider. Lokalet er velegnet til 10-15 personer eller til færre personer med plads til mødesektion. Lige ved siden af kontorlokalet finder du et mødelokale, køkken og loungeområde. Lokalet ligger ydermere tæt på indgangen til kontorhotellet, hvilket er en fordel, hvis du har mange gæster. Med dette kontorlokale er der rig mulighed for at indrette det i sektioner. 

10-15 personer
kr. 21.000,-
pr. måned
  • Alt det nødvendige inkluderet
  • Tilvalg: Møbler
  • Tilvalg: Rengøring

Altid inkluderet i lejen:

Plantegninger

Indgang til denne etage ligger i gården med indkørsel fra Kobbelvænget. Får du mange gæster, kan det være en fordel for dig at vælge et kontor her. Det samme gælder, hvis du har behov for handicapvenlige forhold.

På etagen er: Indgangen, reception, lobby, nedgang til loungeområde, postkasser, 2 mødelokaler, tekøkken, 2 toiletter (+ 1 handicaptoilet) samt 5 kontorlokaler.

Langt de fleste lejere bor på 1. salen, da her er flest kontorlokaler. Her er tre mødelokaler og ikke mindst kantine og tagterrasse. Hvis du går ind ad indgangen fra Frederikssundsvej, er det på 1. sal, du kommer ind.

På etagen er: 22 kontorlokaler, dejlig lyse lokaler, tagterrasse, kantine med tekøkken, 3 toiletter, 3 mødelokaler og kaffemaskine.

Derfor vælger vores lejere en arbejdsplads i Brønshøj.

Nyrenoveret

Vi totalrenoverede ejendommen i 2019 - så alt er nyt og lækkert.

Frederikssundsvej

Indkøb og frokost samt 3 forskellige fitnesscentre ligger lige om hjørnet.

Nær bus og tog

Både bus 5C og Husum St. er i gåafstand fra Officehotellet.

Book en fremvisning.

OBS! Din ønskede fremvisning vil blive bekræftet på mail eller telefon.