Referencer

Marsa & Partnere

Vi har i 2 år boet hos Officehotel 2500 Valby og kan på det varmeste anbefalet dette.

Det er en fornøjelse at være lejer et sted, hvor alt er inklusiv i huslejen. Det sikrer en overskuelig husleje uden overraskelser. Desuden er priserne utrolig fair, og faciliteterne er moderne og imødekommende med mange lækre og flotte mødelokaler.

Personalet er altid utroligt venlige og hjælpsomme.

Vi har tidligere lejet kontorlokaler andre steder og kan kun sige, at de på ingen måde kan sammenlignes med, hvad Officehotel har at tilbyde.

Bravo Media ApS

Vi har haft lokaler hos Office Hotel Valby i 2 år, og er fuldt ud tilfredse med vores service og priser. Kontorhotellet bliver drevet af et serviceminded personale, der gerne går de ekstra 500 meter, for at det hele klapper som det skal. Og de gør det med et smil hver gang.

The Marteney Group

I have had offices in the USA as well as in Copenhagen, and I wish I could rent my next office from Officehotel Valby! Great prices. Exceptional value. But there’s more. I work with people for a living as an executive coach, and so I pay attention to how people treat people. Erik and his son Christian bring qualities of warmth and friendliness, which are missing in so many places of business these days. They make things easy and have created a place where people and businesses genuinely thrive. In a difficult economy, when many properties had way too many vacancies, Officehotel Valby could rent out offices as fast as they became available. I know this personally because I was one of the people who had to wait for an office. I would wholeheartedly recommend any property that Officehotel Valby is managing. I can honestly say that my stay at the Officehotel Valby was one of the delightful parts of my time working in Copenhagen.

iHeadHunt har haft kontor i Officehotel Valby siden 2012. Vi er særdeles glade for den “samlede pakke”, som både inkluderer ualmindeligt søde, fleksible og hjælpsomme medarbejdere (både far og søn + den nyansatte), gode mødelokale-faciliteter, gratis kaffe og te ad libitum, frisk vand fra vandautomater og i det hele taget god stemning.

Et yderligere plus er den fri parkering på selve Høffdingsvej udover 2 timers fri parkering i visse afmærkede båse på parkeringspladsen. Alt ovenstående til en betragtelig billigere pris end mange andre kontorhoteller.

EMD ApS

Jeg har nu boet til leje i Officehotel Valby i snart 10 måneder, og det er rigtig godt at have kontor hos Officehotel Valby.

Teamet hos Officehotel Valby er meget serviceminded, og jeg har kun oplevet positiv behandling i mine henvendelser til dem.

Der er orden i tingene, og påpeger man noget, bliver det ordnet. Det er godt at man kan parkere frit. Der er altid kaffe, chokolade i maskinen eller hvad man nu kan ønske. Der bliver taget hånd om breve og pakker, kurer service og modtagelse af kunder o.s.v.
Der er også et stort plus, at man frit kan bruge konferencerum samt lounge, blot man booker i forvejen. Der er også mulighed for at møde andre forretningsforbindelser og få sig en god snak.
Toiletterne er pæne og rene og gange og fællesarealer er rene og ryddelige, så man kan roligt holde møder i gode omgivelser.

Jeg har haft kontor inde i København de sidste 20 år, men er bestemt ikke ked af skiftet – der er en meget god oplevelse at være i dette kontorhotel, så jeg kan kun på det varmeste anbefale Officehotel Valby.

Ny Liv Spa

Officehotel Valby is one of the most friendly and flexible, yet professional places you could find for your office. We have been there only a short while, but we are very pleased with the location, facilities and staff.

My business is very well established in the building, and out of my 6 other locations in the city, this is where i feel the most ‘at home’.
A great place to work with very fair prices for rent.

Vi har et tæt og professionelt samarbejde med Office Hotel Valby og deres ansatte - her er en rigtig god, professionel og venlig atmosfære.

Der findes gratis mødelokaler, internet, kaffe, bemandet reception, postservice og gratis stor parkeringsplads.

Jeg kan kun personligt anbefale Officehotel Valby som officehotel eller samarbejdspartner.

Daginstitutionernes Lands-Organisation

Her hos Officehotel Valby er der alt, hvad vi behøver af faciliteter – og alt fungerer. Miljøet er dynamisk og der er en vis mobilitet blandt ”beboerne”, men ind- og udflytninger klares behændigt og smidigt. Rammerne er praktiske, velfungerende og professionelle, men stemningen er altid afslappet.

WEXO A/S

2 år er gået hos Officehotel Valby, og vi har været utrolig glade for kontoret og ikke mindst lokationen som ligger fint placeret mellem 3 S-togsstationer. 

Jane og Christian sætter standarden for god service. Altid tilgængelige og altid parate til at hjælpe til med hvad det end måtte være.  

Officehotel Valby har fundet en god balance mellem antal kontorer og mødefaciliteter, så det er som regel altid muligt at få et ledigt mødelokale, ligesåvel som der er indrettet gode lounge områder omkring i bygningen man kan bruge såfremt man skulle være uheldig at alt er booket. 

I kælderen er der en frokostrestaurant som serverer god sund og variereret frokost til en meget fornuftig pris, det har vi værdsat meget. 

Vi vil til hver en tid anbefale Officehotel Valby

x

Book en fremvisning