Moderne kontorlokaler i Brønshøj til fast, lav pris med alt inklusiv.

Priser (fast pris - alt inklusiv)

Ingen ekstra regninger - ingen uforudsete udgifter. Priserne er eksklusiv moms.

 • Bemandet reception
 • Internet
 • Mødelokaler
 • Parkering
 • Lounge
 • Tagterrasse
 • Pakkemodtagelse
 • Postkasser
 • Plads i serverrummet
 • Frugt
 • Vand, varme og el.
 • Adgang 24/7
 • Adgang til spiseområde og frokostordning
 • Inkl. kontormøbler

Intropris

1 person

1.799,- pr. md.

Privat kontor

2 personer

3.598,- pr. md.

Privat kontor

4 personer

7.196,- pr. md.

Mere end 4 personer

Fleksibilitet, faciliteter og fællesskab

Officehotel 2700 Brønshøj er et fuldt serviceret kontorhotel for dig, der ønsker at drive og vækste din virksomhed i professionelle og indbydende rammer med høj fleksibilitet. Vores priser er alt inklusiv og der kommer således ingen uforudsete udgifter. Der er gode parkeringsforhold for både lejere i kontorhotellet samt kunder til disse, gode forbindelser til motorvejsnettet og kun et kvarter til Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård.

Vores moderne og indbydende faciliteter giver dig de optimale rammer for at drive virksomhed. Visheden om at rammerne altid er i orden betyder, at vores lejere kan fokusere på at drive deres virksomhed uden at skulle bekymre sig om praktiske forhold.

Vi har et bredt spektrum af brancher repræsenteret, heriblandt webbureauer, psykologer, virksomheder indenfor finans, cykler, fødevarer, salg, IT-rådgivning, m.m.

Vores lejere sætter stor pris på den diversitet og kilde til inspiration, som dette fællesskab frembringer.

Har man lyst til det er der også flere, der går sammen om hyggelige og uformelle arrangementer som fx en fredagsøl i kantinen, fælles morgenmad engang imellem, fælles julefrokoster mm.

Området omkring kontorhotellet er i rivende udvikling og er et popuært "upcoming" kvarter i København. Kontorhotellet er omgivet af alt, hvad man behøver - supermarkeder, fitnesscentre, frisører, Matas, apototek og meget mere.

Kontakt os her

Placering og offentlig transport

Officehotel Brønshøj ligger lige ved Husum Torv med mange muligheder for offentlig transport, indkøb, fitness mm. Desuden ligger Officehotellet tæt på Husum St. med S-togsforbindelser samt i kort afstand til motorvejsnettet. Hele Brønshøj ligger udenfor betalingszonen i København, hvorfor der er gratis parkering i området.

Book en rundvisning

Book her

Faciliteter - alle inkluderet i lejen:

Bemandet reception Bemandet reception
Postkasser Postkasser
Internet Internet
Plads i serverrummet Plads i serverrummet
Mødelokaler - book gennem dit login til bookingsystemet eller i receptionen Mødelokaler - book gennem dit login til bookingsystemet eller i receptionen
Gratis kaffe og the til dig og dine gæster Gratis kaffe og the til dig og dine gæster
Parkering Parkering
Frugt Frugt
Lounge Lounge
Vand, varme og el Vand, varme og el
Adgang til tagterasse Adgang til tagterasse
Mulighed for leje af lagerrum og musikstudier i kælderen, som findes i forskellige størrelser Mulighed for leje af lagerrum og musikstudier i kælderen, som findes i forskellige størrelser
Pakkemodtagelse Pakkemodtagelse
Adgang til spiseområde og frokostordning Adgang til spiseområde og frokostordning

Vores lejere siger

Vores vigtigste mission er at drive et Officehotel med glade og tilfredse lejere. Den bedste anbefaling til fremtidige lejere kommer ikke fra os, men fra andre lejere - derfor er vi er stolte af at kunne referere til disse udtalelser fra en række forskellige nuværende og tidligere lejere hos os.

Se flere referencer
x

Book en rundvisning