Information

I nedenstående FAQ kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på +45 31 25 60 60 eller skrive til os på info@officehotel.dk.

Hvad er et kontorhotel, og hvad er fordelene?

Et kontorhotel er en ejendom, hvor flere virksomheder kan leje sig ind i mindre, private kontorer og deles om fælles faciliteter.

 

Fordelene ved at vælge et kontorhotel er først og fremmest, at alt det praktiske er ordnet for dig. Du skal ikke til at investere i en kaffemaskine eller tænke på renovering, indgangsparti, toiletforhold, m.m. Du kan også ret hurtigt flytte ind, da der ikke først skal foretages længere forberedelser og overtagelse af lejemål. Bindingsperiode og fleksibilitet er typisk også noget af det, lejerne sætter pris på i et kontorhotel – visheden om, at man hurtigt kan rykke fra lejemål til lejemål, giver ro.

Hvor kan jeg parkere min bil?

Vi har installeret 7 el-ladestandere i Valby. Læs mere her.

På begge vores lokationer kan du parkere din bil gratis på de omkringliggende gader. Det samme kan dine gæster.

I Valby har vi et antal fælles parkeringspladser tilknyttet Officehotel. Der er skiltet med Officehotel de steder, du kan holde. Det er først til mølle, og du må kun holde med én bil pr. arbejdsplads.

Derudover er der mulighed for at leje en fast parkeringsplads. Læs mere om vores parkeringstilbud her

Gæster kan benytte vores gæsteparkering mod betaling via APCOA FLOW eller EasyPark.

I Brønshøj kan du parkere gratis i gården som Officehotel lejer. Du skal blot registrere din nummerplade hos APCOA FLOW – spørg i receptionen. Dine gæster kan også parkere i gården ved brug af EasyPark eller APCOA FLOW. Vær opmærksom på, at der er begrænset antal pladser i gården.

Det er også muligt at leje en flydende eller fast plads i den spritnye p-kælder i Brønshøj med nedkørsel fra Gadelandet.

Hvordan foregår processen med indflytning?

Hos Officehotel kan du forholdsvist hurtigt flytte ind – eller vi kan sørge for at reservere et lokale til dig med vores kontorgaranti. Vi tilpasser således indflytning efter dine behov, og det kan ofte ske med en god uges varsel.

Dit valgte kontor sørger vi for er renoveret efter behov. Vi leverer således lejemålet i ordentlig stand, så du overtager et lejemål efter standarden.

Når du har underskrevet din lejeaftale, gør vi lokalet klar til indflytning med eller uden møbler (efter ønske), og så er vi klar til at tage imod dig og dine flyttemænd. Nøgler får du udleveret ved overtagelse af lejemålet, hvor du også får tildelt en postkasse. Ønsker du firmanavn på døren, fikser vi også det.

Hvad gør jeg, hvis vi vækster og skal bruge mere plads?

Flere lejere har allerede benyttet sig af muligheden for at flytte fra ét lokale til et nyt, fordi de enten får flere medarbejdere eller må afskedige nogle. Det er intet problem for os! Du hiver blot fat i os og giver os besked om dine behov og ønsker – så finder vi en løsning sammen. Vores fleksible forhold gør, at vi ret hurtigt kan rykke jer fra lokale til lokale uden for meget besvær.

Hvad betaler jeg i depositum?

Depositummet skal indbetales inden for 14 dage fra underskrevet kontrakt. Depositummet svarer til 3 måneders leje.

Hvad med kontormøblerne?

Det er enormt forskelligt, om man ønsker at tage egne møbler med eller ej. Derfor lader vi det være op til dig, hvad du ønsker. Du kan vælge selv at tage dine møbler med, når du flytter i nyt lokale – så betaler du kun for leje af lokalet. Men for nogle er det nemmere, at vi sørger for møblerne som en del af aftalen. Derfor tilbyder vi også, at du kan leje kontormøbler af os for en fast månedlig leje. I Brønshøj kan vi tilbyde møbler til en månedlig leje af kr. 400,- pr. møbelsæt. I Valby skal du kontakte os for en pris. Du kan også vælge at købe møbelsættene af os som en engangsudgift ved indflytning – eller vi kan lave en afskrivningsaftale over 12 måneder. Du bestemmer formen.

Vores kontormøbler er ergonomiske og stilrene i design. Men vi er godt klar over, at det også kan være smag og behag – derfor er du velkommen til at spørge ind til møblerne og prøve dem af, inden du beslutter dig.

Opsigelse og fraflytning

Opsigelse

Vi skal have din opsigelse skriftligt. Opsigelsesfristen er 3 måneder til den 1. i måneden.

 

Fraflytning

Vi oplever generelt en bekymring fra nye lejere omkring depositummet, fordi man frygter, at det hele ryger ved opgørelsen, når man fraflytter igen. Men her ønsker vi at være 100% gennemsigtige, og derfor er beløbet for fraflytning fastsat i lejekontrakten. Det vil sige, at du allerede ved indflytning kender beløbet for fraflytning – og denne pris trækker vi blot fra depositummet, så du får det resterende beløb udbetalt, når du flytter.

 

Lokalet skal være fraflyttet 10 hverdage inden opsigelsesvarslets udløb. Vi står for renovering af lokalet, hvilket vi skal bruge de 10 hverdage til. Det aftalte fraflytningsbeløb, som fremgår af  lejekontrakten, fratrækkes ved depositummets opgørelse. Herefter udbetales det resterende beløb.

Mere om Officehotel

Vores vigtigste fokus er, at vores lejere ikke får nogen uforudsete udgifter her hos os.