Kontorgaranti

Vi garanterer dig et lokale - og hjælper dig ud af dobbelt husleje.

Afhængigt af, hvor du flytter fra, kan det for nogen være uoverskueligt at skulle fraflytte et lejemål. Langt de fleste steder har man en opsigelsesperiode på 3 måneder, og det betyder jo, at du får dobbelt husleje, hvis det nye sted ikke tilbyder kontorgaranti.

Det gør vi!

Har vi et lokale ledigt, som du ønsker at flytte ind i, så kan vi reservere det til dig mod indbetaling af depositum for lokalet. Nemt og simpelt! På den måde slipper du for dobbelt husleje og er samtidig sikret et nyt kontorlokale med nem og hurtig indflytning, når du er klar til det.

Og hvad så med opsigelse hos Officehotel?

Hos Officehotel har du 3 måneders opsigelse, som er standard de fleste steder.

Selve fraflytningen er ofte også en generel bekymring fra nye lejere. Vi oplever mange være i tvivl omkring reglerne for depositummet, fordi man frygter, at det hele ryger ved opgørelsen, når man fraflytter igen. Men her ønsker vi at være 100% gennemsigtige, og derfor er beløbet for fraflytning fastsat i lejekontrakten. Det vil sige, at du allerede ved indflytning kender beløbet for fraflytning – og denne pris trækker vi så fra depositummet, så du får det resterende beløb udbetalt, når du flytter.

Simpelt koncept – ærlige priser!

Mere om Officehotel

Kontakt os

Kontakt os +45 31 25 60 60 info@officehotel.dk Book en fremvisning Receptionens åbningstider: Mandag til

Læs mere »