Lej en parkeringsplads

Officehotel i Valby

Vi har installeret 7 p-pladser med el-ladestandere fra Clever, som du kan benytte dig af som lejer hos Officehotel. Dine gæster kan også parkere her. Følg venligst parkerings- og betalingsreglerne beskrevet på skiltene.

Læs mere om el-ladepladserne her

Ved vores kontorhotel i Valby er der gratis parkering på gadeplan samt på udvalgte fælles p-pladser på matriklen tildelt Officehotel (se de blå pladser på plantegningen nedenfor). På de fælles pladser til Officehotel-lejere parkerer man efter først-til-mølle princippet, og du må kun holde med én bil pr. arbejdsplads.

Du kan også leje din egen p-plads på matriklen. Ønsker du en p-plads, skal du kontakte Joachim Baltzer på jba@dfe.dk, som vil oplyse dig om priser og detaljer samt tildele dig en p-plads (en af de hvide pladser på nedenstående plantegning).

Gæster kan benytte vores gæsteparkering (de grønne pladser på plantegningen nedenfor) mod betaling via APCOA FLOW eller EasyPark.

Officehotel i Valby: Her kan du parkere

Officehotel i Brønshøj

NYHED! Vi kan tilbyde at leje en flydende eller fast plads i den spritnye p-kælder i Brønshøj.

Du kan også parkere i gården – bemærk, der er begrænset antal pladser. Som Officehotel lejer skal du registrere dit registreringsnummer – spørg venligst i receptionen, så hjælper vi dig. Dine gæster kan betale via APCOA FLOW eller EasyPark app.

Det er også muligt at parkere i gaderne rundt omkring Officehotel – det er gratis!

Vi har desuden 10 p-pladser i p-kælder under Officehotel (nedkørsel fra Kobbelvænget 76). Vær dog opmærksom på, at p-kælderen har en meget smal nedkørsel og ikke meget plads, derfor er p-kælderen kun for små, smalle biler.

Kontakt os, hvis du ønsker mere info.

El-ladepladser på Høffdingsvej

På Høffdingsvej har vi 7 pladser med el-ladestandere. Laderne fungerer til alle typer elbiler og plugin-hybridbiler og administreres af Clever. Alle som har en el- eller hybridbil har derfor mulighed for at oplade sin el-bil. Den samme mulighed har gæster. Der gælder dog forskellige regler for lejere og gæster. Det kan du blive meget klogere på her.

Hvem kan parkere på el-ladepladserne?

>> Alle, som har koblet sin nummerplade på Officehotels pladser, kan parkere med den pågældende bil på el-ladepladserne i tre timer. Dette gælder på hverdage i tidsrummet kl. 08-21 (efter kl. 21 og i weekender koster det en timepris at parkere her).

>> Alle, som har lejet en fast plads, kan parkere på el-ladepladserne i tre timer med den bil (nummerplade), som er registreret på den faste plads. Dette gælder på hverdage i tidsrummet kl. 08-21 (efter kl. 21 og i weekender koster det en timepris at parkere her).

>> Alle andre biler betragtes som gæster og betaler timepris på el-ladepladserne.

Hvordan kan man parkere?

>> HVERDAGE mellem kl. 08.00-21.00
Der kan parkeres max. 3 timer med gyldig p-tilladelse + p-skive eller mod betaling af timepris + p-skive. Bilen skal lade op, så længe man holder på el-ladepladsen.

>> HVERDAGE mellem kl. 21.00-08.00
Der kan parkeres ubegrænset mod betaling af timepris + p-skive. Bilen skal lade op, så længe man holder på el-ladepladsen.

>> WEEKENDER OG HELLIGDAGE
Der kan parkeres ubegrænset mod betaling af timepris + p-skive. Bilen skal lade op, så længe man holder på el-ladepladsen.

Man kan bruge Clever-standeren med sit Clever-abonnement eller via Clever-App’en.

Mere om Officehotel

Valby

Officehotel Valby I Valby har Officehotel haft adresse siden 2011. Vi ligger på Høffdingsvej over

Læs mere »

Priser

Alle vores priser er pr. måned ekskl. moms og inkluderer alle husets faciliteter og services.

Læs mere »