Kontormøbler

Møbler til dit nye kontor - hvad skal du vælge?

Hos Officehotel erfarer vi, at det er meget forskelligt fra lejer til lejer, om de ønsker at leje et kontorlokale med eller uden møbler. Derfor giver vi dig muligheden for at vælge det til eller fra, ligesom det passer dig.

Dit kontor er privat, og kun du og dine medarbejder skal bruge jeres lokale, så du er velkommen til at indrette det, lige som du vil. Måske er du ligeglad med, at kontormøblerne er ergonomiske? Måske vil du helst sidde i en lænestol og arbejde? Det kan være, du har behov for at sidde på en gymnastikbold? Måske har du ikke kun brug for bord og stol, men også reoler, en lille mødesektion, en sofa? Mulighederne for indretning er mange, og vores behov er forskellige.

Hos os har du tre valgmuligheder:

1. Lej kontormøbelsæt hos os 

Hos Officehotel stiller vi møbelsæt bestående af et bord og en stol til rådighed. Du kan leje et møbelsæt i Brønshøj til kr. 400,- pr. måned (spørg efter pris på møbelsæt i Valby). Møblerne er ergonomiske og med hæve-sænkeborde i forskellige størrelser og look afhængigt af vores afdelinger. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en præsentation af de forskellige tilgængelige møbler.

2. Tag møbler med “hjemmefra”

De fleste vælger at tage deres egne møbler med. Måske kommer du fra et tidligere lejemål, hvor du allerede har indkøbt møbler – eller måske har du i andre forbindelser møbelsæt, som du ønsker at tage med dig. Det er du mere end velkommen til. Det betyder også, at du sparer på huslejen.

3. Køb vores kontormøbelsæt ved indflytning 

Det er også en mulighed, at du køber de møbelsæt, vi stiller til rådighed. Så er det dig, der ejer det, og du kan således tage det med dig, når du en dag fraflytter lejemålet. Du betaler for møblerne kontant ved overtagelse.

 

Du bestemmer!

Kontakt os for flere detaljer omkring møblerne samt priser og muligheder.

Mere om Officehotel