Officehotel Brønshøj

I Brønshøj har Officehotel haft adresse siden 2019. Vi ligger på Kobbelvænget – en sidevej til velbesøgte Frederikssundsvej. I Brønshøj er du tilpas tæt på byen og alligevel langt nok fra til at slippe for den værste morgentrafik og hektiske stemning.

Her kan du få et lille indblik i, hvordan hverdagen er på Officehotel i Brønshøj.

Alt er nyt og lækkert

Vores kontorhotel i Brønshøj blev helt nyrenoveret, inden vi åbnede i 2019, så al interiør er stadig meget nyt. Her er ikke så stort som i Valby, hvilket gør stemningen hyggelig og intim. Man kan på mange måder være sig selv uden at skulle forhold sig til så mange andre. Her er 34 kontorlokaler og 4 mødelokaler, som du reserverer online, når du skal bruge det.

Indkøbsmuligheder lige om hjørnet

Der er masser af muligheder om hjørnet. Føtex, Lidl, Netto og Rema 1000 ligger i gåafstand. Det samme gør flere caféer og andre frokoststeder, så der er noget for enhver smag. Vil du gerne bare have din egen madpakke med, så er der plads i køleskabet den fælles kantine.

Parkering og offentlig transport

Vores kontorhotel i Brønshøj ligger tæt på offentlig transport. Fra Frederikssundsvej kan du tage 5C ind til byen - og ellers kan Husum St. nås i gåafstand.
Kommer du i bil, er vi kun få minutter fra afkørslen til både Hillerødmotorvejen (Mørkhøj) og Helsingørmotorvejen (Herlev). Din bil kan du parkere på gaden eller i gården - gratis.

Fitness lige ved hånden med særrabat

Der er masser af muligheder for nemt at få klaret fitnessbehovet i forbindelse med din arbejdsdag. I den tilstødende bygning til Officehotel finder du vores nabo Fit&Sund. Som lejer hos os i Brønshøj får du særrabat på både fitness og massage hos Fit&Sund. What's not to like? Er du mere til Pure Gym eller LOOP, finder du dem blot 2 minutters gang fra kontorhotellet.

1
Kvadratmeter
1
Etager
1
Kontorlokaler
1
Mødelokaler

Plantegninger

Indgang til denne etage ligger i gården med indkørsel fra Kobbelvænget. Får du mange gæster, kan det være en fordel for dig at vælge et kontor her. Det samme gælder, hvis du har behov for handicapvenlige forhold.

På etagen er: Indgangen, reception, lobby, nedgang til loungeområde, postkasser, 2 mødelokaler, tekøkken, 2 toiletter (+ 1 handicaptoilet) samt 5 kontorlokaler.

Langt de fleste lejere bor på 1. salen, da her er flest kontorlokaler. Her er to mødelokaler og ikke mindst kantine og tagterrasse. Hvis du går ind ad indgangen fra Frederikssundsvej, er det på 1. sal, du kommer ind.

På etagen er: 22 kontorlokaler, dejlig lyse lokaler, tagterrasse, kantine med tekøkken, 3 toiletter, 3 mødelokaler og kaffemaskine.

Ledige lokaler i Brønshøj lige nu

Vil du ud og mærke stemningen i Brønshøj?