Book en fremvisning

OBS! Din ønskede fremvisning vil blive bekræftet på mail eller telefon.

Har du spørgsmål?

Vil du hellere tale med os i telefonen? Eller vil du bare gerne i kontakt med os, så tøv endelig ikke med at ringe eller maile.

+45 31 25 60 60 info@officehotel.dk

Leder du efter nyt kontorlokale? Så book en fremvisning hos os! Når du booker en fremvisning hos os i vores kontorhotel i Brønshøj eller Valby, er det helt gratis og uforpligtende. Vi viser dig gerne de lokaler, du ønsker at se, såfremt de er ledige på det gældende tidspunkt. Vi guider dig igennem processen for at leje et af vores kontorlokaler og besvarer naturligvis alle de spørgsmål, du måtte have. Hvis det viser sig, at lokalet, som du ønskede at se, ikke lever op til dine forventninger, viser vi dig gerne andre kontorlokaler frem under samme fremvisning.

Hos os skal en fremvisning være optimal for dig og dine ønsker. Derfor er det også vigtigt for os, at du fortæller os, hvad du har af krav og ønsker til din kommende arbejdsplads. Så kan vi bedst muligt finde det helt rigtige lokale til dig. Det gælder både ønsker fra dig og dine medarbejdere. For eksempel har vi flere gange oplevet, at der netop tages hensyn til medarbejderne, når det kommer til valg af ny kontorplads. Flere ønsker at gøre det nemmere for medarbejderne at have en arbejdsplads tæt på deres private bopæl. Eller fordi det er nemt at komme med bil eller tog, gode parkeringsmuligheder, eller hvad det nu måtte være.

Så tøv endelig ikke med at booke en fremvisning – og husk at fortælle os om alle dine ønsker – sommetider har vi et erhvervslokale ledigt, som man ikke først have udset sig, men som i sidste ende viser sig at være det helt rette. Derfor håber vi også, at du har åbent sind, når du besøger os til en fremvisning. Vi har god erfaring med udlejning af kontorlokaler, og derfor kan du trygt stole på os, når vi kommer med forslag til netop din nye arbejdsplads.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Mere om Officehotel