Satellitkontor

Flere og flere virksomheder vælger at tænke anderledes, når det kommer til medarbejdernes fysiske arbejdspladser. Hos Officehotel er vi gerne behjælpelige med et satellitkontor til dine medarbejdere, som I også kan bruge i jeres alternative konstellation.

Hjemmearbejdspladsen kan være både ineffektiv og upraktisk med alternativ IT-opsætning, manglende ergonomiske siddepladser og generelt umotiveret miljø. Med et satellitkontor hos Officehotel kan du sende dine medarbejdere på små kontorer med plads til 2, 4 eller 6 medarbejdere i samme lokale. Lokalerne er private og deles ikke med andre end jer selv. De resterende faciliteter i huset er inkluderet i prisen og dækker bl.a. gratis kaffe, wi-fi, mødelokaler og parkering.

På vores kontorhoteller bor du til leje med andre virksomheder i vækst, herunder med virksomheder, der dækker al lige fra call-center, rådgivningsvirksomheder, IT-virksomheder, massører, revisorer, advokater, m.fl.

Vi har ledige lokaler i Brønshøj og Valby, hvilket geografisk måske er en fordel for nogle af dine medarbejdere med privat adresse i nærheden – eller med nemme transportforbindelser? Eller hvis I ofte har gøremål i området og har behov for at kunne vende retur til en base på et kontor i nærheden.

 

Sådan gør du:

Kontakt os, hvis du ønsker en fremvisning af et kontorlokale hos os. Du lejer et privat kontor til 2-6 personer alt efter dit behov, hvor I kan sidde uforstyrret og vækste jeres forretning.

Når du skal til frokost, kan du benytte vores fælles kantine, og der er indkøbsmuligheder i nærheden, hvis du har glemt madpakken. I Valby har vi sågar faciliteret tilbud fra en frokostudbyder, som man kan tilmelde sig, såfremt I er nok til det (denne aftales laves direkte med leverandøren og er altså ikke en del af jeres aftale med os).

Skal du booke et mødelokale, gør du dette online. Og har du brug for hjælp, er vi klar i receptionen, hvor vi også tage imod både pakker, post og gæster.

Mere om Officehotel

Valby

Officehotel Valby I Valby har Officehotel haft adresse siden 2011. Vi ligger på Høffdingsvej over

Læs mere »

404

404 Hovsa! Der skete en fejl. Forside Faciliteter FAQ Ledige kontorer Kontakt os

Læs mere »

Kontakt os

Kontakt os +45 31 25 60 60 info@officehotel.dk Book en fremvisning Receptionens åbningstider: Mandag til

Læs mere »

Priser

Alle vores priser er pr. måned ekskl. moms og inkluderer alle husets faciliteter og services.

Læs mere »