Når din virksomhed vækster

Vi har flere lejere, der har flyttet kontorlokale på samme adresse. Det gør de, enten fordi de vækster og ansætter flere medarbejdere – eller fordi de nedskalerer staben. Vores lejere sætter stor pris på denne mulighed. Det giver stor frihed for dem at vide, at de nemt og med kort varsel kan flytte til et andet lokale – særligt for de nyopstartede virksomheder, er dette en fordel.

Er du eksisterende lejer, der ønsker at finde et andet lokale, skal du blot henvende dig til os – så tager vi en snak om muligheder og vilkår. Når aftalen om et nyt lokale er på plads, er det egentlig bare at flytte jeres ting på den aftalte dag. Super nemt!

Vores lejer i Brønshøj, Maze Marketing, har flyttet lokale flere gange i løbet af kort tid – læs deres historie nedenfor.

 

Maze Marketing - et voksent callcenter

Maze Marketing driver callcenter og har været lejer hos Officehotel siden marts 2019. I løbet af det første år som lejer, er det lykkes Maze Marketing at vækste fra 4 medarbejdere til 10 og derefter helt op til 16, og derfor har de allerede skiftet lokale tre gange, fortæller deres COO Anders Thykier:

"Vores medarbejdere og vi selv er enormt glade for at være her - og det er bl.a. også derfor, at vi sætter rigtig stor pris på, at vi ikke behøver at flytte lokation, men at vi bare flytter lokale, når vi vokser"
Anders Thykier
COO, Maze Marketing

Anders startede Maze Marketing sammen med forretningspartner Zet Zebastian Wünsch, og strategien er at drive et mere professionel og voksent callcenter; en strategi som de tydeligvis har succes med, ses det af virksomhedens hurtige vækst. Anders og Zet har fra starten set fordelene i at være lejer hos Officehotel i Brønshøj.

"Vi har fantastiske forbindelser med det offentlige. Der er en s-togsstation en gågang væk, to busser lige til døren. Der ligger en motorvejsafkørsel inden for to minutter væk. Og det betyder, at det er markant nemmere for vores medarbejdere at komme på arbejde hos os, end det ville være, hvis vi lå inde midt i byen."
Anders Thykier
COO, Maze Marketing

Officehotel i Brønshøj har haft fornøjelsen af Maze Marketing siden åbningen i marts 2019, hvor vi åbnede dørene op til et totalrenoveret kontorhotel med helt nyt interiør. Det er også noget af det, lejerne sætter enormt stor pris på – at her er nyt og lækkert, og at man får lidt en wow-effekt, når man træder ind ad døren.

"Det er super lækkert med noget nyt, noget friskt, det er rigtig lækkert med en stor dejlig kantine og et køkken man selv kan benytte sig af. Det er bare et rigtig rart miljø, super dejlige mennesker som arbejder her, og som altid er behjælpelige."
Anders Thykier
COO, Maze Marketing
Mere om Officehotel

Valby

Officehotel Valby I Valby har Officehotel haft adresse siden 2011. Vi ligger på Høffdingsvej over

Læs mere »

Priser

Alle vores priser er pr. måned ekskl. moms og inkluderer alle husets faciliteter og services.

Læs mere »

Brønshøj

Officehotel Brønshøj I Brønshøj har Officehotel haft adresse siden 2019. Vi ligger på Kobbelvænget –

Læs mere »