Officehotel Valby

I Valby har Officehotel haft adresse siden 2011. Vi ligger på Høffdingsvej over for Byens Skole, langs jernbanen overfor det nye Grønttorvet, mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej – midt i hjertet af Valby, hvor du er tæt på alting – og så alligevel væk fra den hektiske bystemning.

Her kan du få et lille indblik i, hvordan hverdagen er på Officehotel i Valby.

Tæt på S-tog og motorvej

Vores kontorhotel i Valby ligger tæt på perfekt i forhold til offentlig transport. Tættest på ligger Vigerslev Allé St., som du kan gå til på få minutter. Derudover ligger den nye metrostation København Syd (Ny Ellebjerg St.) og Valby St. i gåafstand.

Kommer du i bil, er vi kun få minutter fra afkørslen til motorvejen. Din bil kan du parkere på gaden eller på vores fælles parkeringspladser. Vi har også pladser, som du kan leje på månedsbasis.

Parkering - plads til din bil hver dag

NYHED! Vi har installeret 7 nye el-ladestandere i Valby.
I Valby er vi så heldige at have en del parkeringspladser rundt om vores ejendom, som du kan få lov at parkere på mod en månedlig leje. Så ved du, at der altid er plads til din bil!

Læs mere om vores p-pladser her.

Vores største kontorhotel

Vores kontorhotel i Valby er større end det, der ligger i Brønshøj. Det er der nogle, der vægter højt - andre kan godt lide, at det er småt. Vi har 83 kontorlokaler og 6 mødelokaler, som du reserverer online, når du skal bruge det.
Selvom det er større end i Brønshøj, er stemningen stadig meget jordnær, og vi er personlige og i øjenhøjde med jer alle sammen. Det sætter vi nemlig en ære i.

Frokosten lige om hjørnet

Der er ikke langt til hverken Netto eller Rema 1000 - og centrum af Valby har et hav af frokostudbydere, der også kan nås i gåafstand. Har du selv madpakke med, kan denne opbevares i vores fælles køkkener. Frokosten kan du nyde i vores fælles kantine.

Flere i huset er tilmeldt en frokostleverandør, som man kan indgå en aftale med, hvis man ønsker det.

Fitness på samme matrikel

Vi er så heldige at have Arca på samme matrikel, hvilket flere af vores lejere benytter sig af. Arca er det gamle Crossfit Copenhagen, og de har en række holdtræninger, som man kan melde sig til enten morgen eller eftermiddag.

Læs mere om Arca her.

Etager
1
Kvadratmeter
1
Kontorlokaler
1
Mødelokaler
1

Plantegninger

Stueplan ligger på samme etage som vores indgang. Får du mange gæster i løbet af dagen, kan det derfor være en fordel for dig at vælge et kontor på denne etage.

På etagen er: Indgang, reception, postkasser, 3 mødelokaler, tekøkken, kaffemaskine, 2 toiletter og 23 kontorlokaler.

 

Mange foretrækker roen på 1. salen, hvor der ikke er mødelokaler tilgængeligt. Er du typen, der ikke bruger mødefaciliter så meget – eller bare gerne vil have ro, så er dette etagen for dig.

På etagen er: 25 kontorlokaler, dejlig lyse lokaler, rolige omgivelser, 2 toiletter, tekøkken og kaffemaskine.

 

Denne etage vælger lejerne typisk, fordi der er tagterrasse og masser af lys. Det er desuden en etage med masser af ro og et enkelt mødelokale.

På etagen er: 17 kontorlokaler, 1 mødelokale, tagterrasse, tekøkken, kaffemaskine samt 2 toiletter.

 

Denne etage er vores lille afdeling, da her ikke er mange kontorlokaler. Lejerne her synes det er hyggeligt, at her er så småt – og så er udsigten også ret god.

På etagen er: 10 kontorlokaler, 1 mødelokale, lille loungeområde, tekøkken, kaffemaskine og 2 toiletter.

 

I kælderen finder du kantinen, som er meget stor og har plads til alle. Her er enkelte lejere, der har lokale her, og ellers er det lagerplads det meste.

På etagen er: 11 lokaler, kantine og badefaciliteter.

 

Ledige lokaler i Valby lige nu

Vil du ud og mærke stemningen i Valby?